Jurtaszállás

Tiszta lelki
szellemi felüdülés egy helyen

Mi is az a jurtaszállás?

A Jurta őseink hagyományos hajléka volt. A mai ember számára igazi különlegesség, egy időutazás visszacsöppenni a régi korok hangulatába.
Megtapasztalni a természet közelségét egyszerre érezhetjük magunkat bent és kint, (akár télen a kályha melege mellett is)
mégis hallva a madarak csiripelését és az eső kopogását a tündökön keresztül pedig bámulhatjuk az ágyból a csillagokat.
Előző
Következő

A környékről

Zalakoppány Zalaszentgrót városrészhez tartozó eldugott kis zsákfalu Zala megye szívében. Csend, nyugalom, béke és a természet közelsége honol mifelénk, amerre szinte csak a madár jár. Amire számíthatsz nálunk azok kis dolgok…., nagy dolgok viszont egy másik szemszögből nézve: Friss, tiszta forrásvíz, friss tojás egyenesen tyúkanyó alól, saját termesztésű zöldség-gyümölcs és más finomságok. Madárcsicsergés, természetközelség, színek, hangok, illatok… Reggelente vezetett jóga, meditáció, esténként hangfürdős relaxáció tibeti hangtálakkal. Napközben akár íjászkodhatsz is vagy felfedezheted a környéket, több túraútvonal van felénk, és mivel a Zala Termál Völgyében helyezkedünk el egy kör közepén így Hévíz (Tófürdő), Kehidakustány (termál fürdő), zalaszántói Béke Sztupa és Keszthely is a közelben van ha a Balatonban gyönyörködnél. (a mellettünk lévő Barátszigeten Magyarország legnagyobb íjászpályája található 4 hektáron pár km-el arrébb pedig a Zala Springs, Európa egyik legnevesebb golfpályája)

Foglalj most kedvezményesen!

Rólunk mondták

jurtaszállás

ÁRaink

Csomagajánlataink

  • Páros csomag 2 éjszakával 2 főre 68000 Ft

    Tartalmazza a jurtaszállást + 1 vezetett jóga órát (Hatha, Gerinc, Yin, vagy Power) + 1 Hangfürdős relaxációt tibeti hangtálakkal + Edzőterem használati lehetőségét

  • Jurtaszállás kiscsoportoknak, családosoknak ( 4 főig) 36000 Ft/éj

    Teljesen felszerelt konyha és fürdő, grillezési lehetőség.

  • jurtaszállás jógával 2 éjszakával 2 főre 55000 Ft

Foglalj online