Békésharcosudvar Zalakoppány és környéke

Zalakoppány Zalaszentgrót városrészhez tartozó eldugott kis zsákfalu Zala megye szívében. Csend, nyugalom, béke és a természet közelsége honol mifelénk, amerre szinte csak a madár jár. Amire számíthatsz nálunk azok kis dolgok…. nagy dolgok viszont egy másik szemszögből nézve:

Friss, tiszta forrásvíz egy gyönyörű artézi kútból, friss tojás egyenesen tyúkanyó alól, saját termesztésű zöldségek-gyümölcsök és más finomságok.

Madárcsicsergés, természetközelség, színek, hangok, illatok…

Reggelente vezetett jóga, meditáció, esténként hangfürdős relaxáció tibeti hangtálakkal.

Napközben akár íjászkodhatsz is vagy felfedezheted a környéket, több túraútvonal van felénk, és mivel a Zala Termál Völgyében helyezkedünk el egy kör közepén így Hévíz (Tófürdő), Kehidakustány (termál fürdő), zalaszántói Béke Sztupa és Keszthely is a közelben van ha a Balatonban gyönyörködnél. (a mellettünk lévő Barátszigeten Magyarország legnagyobb íjászpályája található 4 hektáron pár km-el arrébb pedig a Zala Springs, Európa egyik legnevesebb golfpályája)

Közösségi Kert

Létrehoztunk egy közösségi ágyást a kertben, ami úgymond a Békés Harcos Udvar szimbóluma.


Ezt megosztjuk mindenkivel, aki betér hozzánk, lehet bele ültetni, locsolni, gondozni és természetesen a termés is a tiéd, ha épp nálunk jársz. Kis táblák jelzik névvel, dátummal ellátva, kinek hol és melyik a termése, ezt itt az oldalon is folyamatosan bemutatjuk.

Ha pedig kíváncsi vagy mi lett a magból, amit elvetettél, nyílván visszavárunk minél gyakrabban. Közös ágyás, közös termés, így körbe ér az energia és a teremtés. 😊

Következő táborunk

Békés Harcos Nyárindító tábor I.

nap
óra
perc